Baterii , custi , incubatoare si maternitati

    Bateriile sunt alcatuite din custi dispuse pe vertica, prinse pe un cadru metalic si care se pot aseza spate in spate pentru a eficientiza spatial de care dispuneti.
    Bateriile sunt realizate din plasa plastifiata (din aceea verde), usitele de vizitare sunt decupate la partea superioara a custii pentru un acces cat mai facil la pasari si sunt dotate cu jgeaburi de hrana, jgeaburi de adapat, tavite pentru dejectii!

    Crescatoria noastra poate oferii mai multe moduri de asezare a custilor in baterii in functie de numarul de prepelite de care dispuneti la preturi foarte avantajoase.

    Bateria pentru prepelite ouatoare si de reproductie, cu 50 de locuri, pe un singur etaj – pret: 155 Lei/buc.

                     

    Bateria pentru prepelite ouatoare si de reproductie, cu 100 de locuri, pe doua etaje – pret: 310 Lei/buc.

    Bateria pentru prepelite ouatoare si de reproductie, cu 150 de locuri, pe trei etaje – pret: 465 Lei/buc.

    Bateria pentru prepelite ouatoare si de reproductie, cu 200 de locuri, pe patru etaje – pret: 620 Lei/buc.

    Bateria pentru prepelite ouatoare cu 250 de locuri, structurata pe cinci etaje – pret: 775 Lei/buc (ouatoarele pot sta mai inghesuite, dar reproducatoarele au nevoie de mai mult spatiu si nu intra decat 216 in baterie).

    Bateriile sunt confectionate din plasa plastifiata (din aceea verde), usitele de vizitare sunt decupate la partea superioara a custii pentru un acces cat mai facil la pasari si sunt dotate cu jgeaburi de hrana, jgeaburi de adapat, tavite pentru dejectii!

    Maternitati cu capacitate de 100-120 de pui dotate cu termometru cu dublu afisaj ce indica temperatura din mediul ambiant si temperatura de la nivelul puilor, recipienti pentru hrana, adapatori si fasung – pret 220 Lei/buc.

    Incubatoare cu capacitate de 185 de oua dotate cu termometru si sensor de umiditate –pret 190 Lei/buc.